Minnamaija Örnbergistä Nummelan Judon puheenjohtaja

Nummelan Judon puheenjohtajan valtikka siirtyi 30 vuotta seuraan hallituksessa vaikuttaneelle Minnamaija Örnbergille.

 
4.3.2019

Vuoden 2019 alussa Nummelan Judon hallitus järjestäytyi uudelleen. Ari Tervon jättäessä puheenjohtajan tehtävät Minnamaija Örnberg otti tehtävän vastuulleen. Vaihtokaupassa Ari puolestaan otti vastaan seuran sihteerin tehtävät.

Valtikan vaihtuessa Nummelan Judo muisti seuran pitkäaikaista hallituksen jäsentä Minnamaijaa myös merkkipäivän johdosta. 

Ex-puheenjohtaja Ari Tervo ja hallituksen pitkäaikainen jäsen Hannu Tenhunen luovuttivat Nummelan Judon viirin Minnamaijalle. Ari onnitteli puheessaan Minnamaijaa, tai tuttavallisemmin Minskua, joka on toiminut seuran hallituksessa jo kolmen vuosikymmenen ajan. Tuona aikana hän on hoitanut ansiokkaasti seuran sihteerin tehtäviä.

Hannu hauskuutti juhlayleisöä kertomalla, että vuosikymmeniä sitten hän oli tavannut Vihdin Ojakkalassa Minnamaijan mummon, joka oli työntänyt rattaissa nukkuvaa Minskua. Hannu oli päässyt myös keinuttelemaan rattaita. Voidaan siis hieman leikitellen sanoa, että Minskusta saatiin onnistuneesti kasvatettua judoka ja tuleva pitkäaikainen hallitusaktiivi jo vauvasta saakka.