KURINALAISTA TREENAAMISTA

Nippon Sport ja Juho Puumalainen laativat yhteistyössä oheisen taulukon judokan kurinalaiselle treemaamiselle. Kuva näkyy selkeämmin kuvakarusellista.

 
21.4.2020

Kuten yllä olevat Juhon luvut esittävät, on selvää, että menestyminen vaatii kurinalaista treenaamista päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Menestymisen ja treenaamisen määrän välillä on aina selvä yhteys.

Toinen asia mikä on selvää, on se, että treenivarusteet näyttävät suurta roolia osana menestymistä. Judogin tulee antaa itsevarma olo kantajalleen ja treenaamisesta on saatava kaikki hyöty irti.

MITEN ME NIPPON SPORTILLA AUTTAMME SINUA MENESTYMÄÄN?

Tässä vaiheessa Nippon Sport astuu kuvioon - me emme anna sinun varusteiden hidastaa menestymistäsi ja kehittymistäsi. Me emme selvästikään voi laittaa ruokaasi, me emme voi treenata puolestasi, mutta me voimme maksimoida treenisi parhailla mahdollisilla varusteilla.

Sivustoltamme löydät suuren valikoiman tuotteita Judoon, muihin kamppailulajeihin, salille, kotitreeneihin, yleiseen treenaamiseen, lämmittelyyn, venyttelyyn – you name it. Vieraile verkkokaupassamme tai tule käymään myymälässämme osoitteessa Kaisaniemenkatu 6, niin laitetaan kerralla varusteet kuntoon.

Tutustu laajaan judovalikoimaamme tästä: https://www.nipponsport.fi/kamppailulajit/lajit/judo

Tähän saumaan meillä on myös tarjolla loistava valikoima tuotteita kotitreeneihin. Tutustu kotitreenivälineisiin tästä.

Onnea menestykseen Nippon Sportin tiimiltä!