SM-kisoissa juhlitaan, vielä ehtii mukaan tukemaan urheilijoita

Suomen judon ykköstykit osallistuvat myös iltajuhlaan, jonka päättää bilebändi.

 
16.4.2018

Suomen judoliiton 60-vuotista taivalta juhlitaan 5.-6.5. arvoisellaan tavalla: Suomen mestaruuskisoilla Helsingissä Töölön kisahallissa ja iltajuhlalla sen naapurissa hotelli Crowne Plazassa.

Myös iltajuhlan pääteema on arvokas: korkealla pyrkivien urheilijoiden tukeminen. Jokaisen illalliskortin hinnasta menee kymmenen euroa olympiakarsintaan lähtijöille.

Entinen päävalmentaja  Seppo Myllylä on haastanut kaikki kynnelle kykenevät laittamaan likoon enemmänkin ja näyttänyt itse mallia. Tukimaksun voi suorittaa Judoliiton tilille FI5815213000104077 ja merkitä viestikenttään, haluaako sen kohdistaa aikuisten kärkiryhmälle vai nuorten maajoukkueurheilijoiden tukemiseen.

Tuki jaetaan urheilijoille kilpailuissa saavutettujen tulosten perusteella ja suunnataan ensi sijassa ulkomaanleiritysten maksamiseen, sanoo valmennuspäällikkö Jaana Jokinen.

"Se auttaa, että he pääsevät harjoittelemaan parhaiden kanssa."

Urheiljat itsekin ovat mukana iltajuhlassa: viime vuoden parhaina palkittavat Emilia Kanerva ja alle 21-vuotiaiden miesten EM-joukkue sekä aikuisten koko ykkösketju.

Vuoden 2017 seura, valmentaja, tuomari ja kouluttaja saavat myös palkintonsa tilaisuudessa. Vanhempiakin suursaavutuksia muistellaan, niin kilpajudon kuin muun judotyön saralta. Juhlassa nimetään uudet jäsenet Suomen Judon kunniadojoon. Keidät, se selviää vasta paikan päällä.

Pelkäksi pönötykseksi bileitä ei suinkaan päästetä, sanoo järjestelyistä vastaava koulutus- ja nuorisopäällikkö Katri Maijala. Illan päätteeksi soittaa bilemusaa eri vuosikymmeniltä The G. Rock Band, jossa musisoi 15 vuoden takainen SM-mitalisti Veli-Pekka Keränen.

Sitten tanssitaan.

Juhlaan voi ilmoittautua 22.4. mennessä. Ohjeet löydät tästä linkistä.

SM-kisojen aikataulun ja muut tiedot löydät tästä linkistä.

Myllylä aikoo viettää Judoliiton pirskeissä myös omia 60-vuotisjuhliaan.

"En järjestä muita bileitä. Tulkaa sinne."