Tykkää ja seuraa Judoliittoa sosiaalisessa mediassa

Ihmiset viettävät paljon aikaa sosiaalisessa mediassa, eli somessa. Facebookin ja Instagramin avulla on helppo tavoittaa paljon ihmisiä - myös potentiaalisia uusia judon harrastajia.

 
5.8.2021

Ihmiset viettävät paljon aikaa sosiaalisessa mediassa, eli somessa. Facebookin ja Instagramin avulla on helppo tavoittaa paljon ihmisiä - myös potentiaalisia uusia judon harrastajia.
Facebookissa meillä on jo reilu 3000 tykkääjää ja Instagramissa lähes 1900 seuraajaa. Judoliiton Facebook-sivun löydät TÄÄLTÄ . Judoliiton Instagram-sivun löydät TÄÄLTÄ
Tykkää ja seuraa! Näin pysyt sisäpiirissä ja ajantasalla tekemisistämme!

Tykkää, kommentoi ja jaa postauksia aktiivisesti Somessa näkyvyyttä saavat parhaiten postaukset, joista ihmiset tykkäävät tai joita he kommentoivat. Myös postausten jakamisella on suuri merkitys. Autathan osaltasi postausten tehokasta leviämistä tykkäämällä, kommentoimalla ja jakamalla. Erityisen suuri voima on kommentoinnilla ja jakamisella. Esimerkkejä, miten postauksia voi kommentoida
• Kannustavat kommentit ovat aina kivoja, vaikka vain lyhyesti ”Mahtavaa!” tai ”Jee!” tms.
• Jos arvelet postauksen kiinnostavan jotakuta tuttavaasi, voit tägätä hänet kommenttiisi
• Jos et keksi kirjoitettavaa, niin aina voi laittaa vain hymynaaman :)

Tässä muutamia todella mainioita kommentteja malliksi:

Judoliitto tekee myös sosiaalisen median mainontaa

Sosiaalisessa mediassa voi myös törmätä Judoliiton mainontaan. Alla pari esimerkkiä Judoliiton kuvakarusellimainoksista, joita voi myös tykätä, kommentoida ja jakaa.